Brabantplein 24, 5401GS Uden 0413 - 280 502

High-teabij Brownies&downieS Uden

HeerlijkeHigh Tea voor €20,50

Brownies&downieS Uden is een gezellige plek in het hartje centrum van Uden voor ontbijt, lunch en borrel of feestjes en partijen. Maar heeft u iets te vieren of gewoon zin in een relax moment met vriendinnen, dan bent u bij Brownies&downieS Uden ook aan het goede adres.

Wij hebben de heerlijkste high tea voor u samengesteld. Een high tea met verschillende sandwiches met onder andere een wrap met rundercarpaccio en truffelmayonaise en een brioche broodje met huisgemaakte tonijnsalade, huisgemaakte hartige hapjes, zowel warm als koud en uiteraard een variatie aan huisgemaakte patisserie.


Versen gevarieerd

Bijzonderehigh tea

Tijdens deze high tea krijgt u onbeperkt thee naar keuze. Wij serveren thee van het merk Puritea een exclusief thee merk met prachtig mooie theeblaadjes uit Srilanka, deze wil je geprobeerd hebben.

Puritea doneert een deel van haar omzet aan stichting Carelanka. Deze Stichting ondersteunt verschillende projecten waarin de kwetsbaarste mensen in de Sri Lankaanse samenleving centraal staan. Op deze wijze doen wij samen met Puritea wat terug voor de bevolking waar deze prachtige thee vandaan komt.

Ook een vegetarisch of glutenvrije high tea is voor ons geen enkel probleem. Als u uw dieetwensen bij de reservering aangeeft dan, houden wij hier uiteraard rekening mee.

Uiteraard heeft Brownies&downieS Uden ook aan de kinderen en tieners gedacht. Speciaal voor hen hebben wij een kinder high tea samengesteld; een combinatie van hartig en zoet, met sowieso de kids favorieten pancakes, bitterballetjes en huisgemaakte brownies en daarbij onbeperkt ranja en thee natuurlijk.


Gastvrijontvangst

Bij BrowniesanddownieS in Uden is het binnen erg gezellig. Onze Kanjers staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat u niets tekort komt. En is het buiten lekker weer? Dan kunt u ook op ons terras plaatsnemen, in het zonnetje of in de schaduw.

Graag een dag van te voren reserveren.