Brabantplein 24, 5401GS Uden 0413 - 280 502

Overons

Brownies&downieSUden

Brownies&downieS biedt mensen met een beperking de mogelijkheid om in een professionele, ambachtelijke en gastgerichte horecaonderneming ervaring op te doen. Werken bij Brownies&downieS is voor mensen met een beperking een uitdagende manier om zich te ontwikkelen. Vaak kan iemand meer dan in eerste instantie wordt gedacht.

De motivatie is enorm en iedereen wordt vrolijk van zo veel enthousiasme. Simpele, effectieve aanpassingen in de werkomgeving zorgen ervoor dat de medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen.


 

Passievoor eten

Naast het zorgaspect wordt veel energie gestoken in de kwaliteit van de keuken. Brownies&downieS heeft de ambitie om op basis van kwaliteit en uitstraling het beste lunchcafé van Nederland te zijn.

Door ambachtelijke gerechten te serveren, maar ook met extra’s zoals een high tea of feesten en partijen. De combinatie van kwaliteit, lokale verbondenheid en service door de bijzondere medewerkers zorgt voor een unieke horecabeleving.


 

Meedoenin de echte wereld

Binnen het concept Brownies&downieS bestaat er eigenlijk niet zoiets als ‘beperkt’. Gastheer of gastvrouw zijn, bestek poleren, tafels schoonmaken, helpen in de keuken, afwassen of gewoon meewerken op een dag dat je niet goed tegen drukte kan.

Allemaal opties die ervoor zorgen dat ook mensen met een beperking een volwaardige plek innemen binnen de maatschappij. Meedoen in de echte wereld is daarom ook ons motto. Het streven is om mensen met een beperking (deels) regulier in te zetten binnen de horeca.


 

Werkenbij

Brownies&downieS zit verspreid over alle windstreken van Nederland. We zijn de vestiging in Uden. Hier kunnen we nog wel wat hulp gebruiken en daarom zijn we op zoek naar (bijzondere) medewerkers.

Wil jij bij Brownies&downieS Uden komen werken? Of wil je eerst nog wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. We spreken je graag!

———————————————————————————-

Zelfstandig werkend kok gezocht!

In verband met uitbreiding van ons keukenteam is Brownies&downieS Uden op zoek naar een zelfstandig werkend kok (uren in overleg). Ben jij een teamplayer, met passie voor koken en affiniteit met onze doelgroep? Zoek je een stabiele werkplek, met zeer luxe werktijden en een fantastisch, dynamisch en gemotiveerd team?

Mail dan je motivatie en cv naar uden@browniesanddownies.nl