Brabantplein 24, 5401GS Uden 0413 - 280 502

Catering

Bij Brownies&downieS kunt u terecht voor heerlijke lunches.
Maar wist u dat wij ook lunch op locatie kunnen aanbieden?

lunch arrangementen




Lunchop locatie

Brownies&downieS is een lunchconcept waar mensen werken met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Ontstaan in 2010 en sinds juli 2015 ook gevestigd aan het Brabantplein te Uden.

De combinatie van een kwalitatief hoogstaand culinair niveau en de unieke bediening door onze bijzondere medewerkers maakt van Brownies&downieS een bijzonder lunchcafé én een uniek horecaconcept.


0
Bestaande jaren
0
Aantal gezette kopjes koffie
0
Samenwerkende bedrijven
0
Kanjers
0
Dagen per week open


Feestenen partijen

Brownies&downieS biedt u naast een compleet verzorgde lunch ook een tal van andere mogelijkheden. Voor vrijwel iedere vorm van catering bij u thuis, op het werk of op onze eigen locatie kunnen wij aan uw wens voldoen.
Bij onze eigen locatie, gevestigd aan het Brabantplein in Uden kunt u ook feesten en partijen houden.
Dit is mogelijk voor zowel grote als kleine groepen, van warme en koude buffetten tot een bite en een borrel.
Uw wensen staan voor ons hoog in het vaandel en willen deze overtreffen. Door middel van een persoonlijk gesprek kunnen wij uw en onze ideeën bundelen en zorgen wij voor een fantastisch feest of partij.

 

Cateringop maat

Door middel van een persoonlijk gesprek inventariseren wij al uw wensen en komen we tot een passend voorstel die aan uw verwachtingen voldoet of deze zelfs overtreft.

Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid? Dan maken we graag een afspraak met u. Wij hopen u als Brownies&downieS Uden van dienst te mogen zijn.


  • 'Met zorg vergaderen' Zorgboerderij John & Marga van der Wijst - Voor ons als zorgboerderij met een vergaderlocatie vinden we het leuk om in samenwerking met Brownies&downieS Uden het concept: "met zorg vergaderen" aan te bieden. Dit is erg goed ontvangen door bedrijven die hier gebruik van hebben gemaakt! De complimenten die wij ontvangen hebben van onze gasten: de lunch was netjes en goed verzorgd en deze was heerlijk. Ook de hoeveelheid was meer als genoeg. Voor ons als zorgboerderij is het erg prettig om de lunch tijdens een vergadering uit handen te kunnen geven aan een bedrijf wat professioneel bezig is, met goede producten en een prima service. Ook het concept van Brownies&downieS Uden past uiteraard perfect bij onze zorgboerderij!!

Komin contact

Wilt u gebruik maken van een van onze mogelijkheden?

Dan maken we graag een afspraak met u. Wij hopen u als Brownies&downieS van dienst te mogen zijn.

Brownies&downieS Uden
Brabantplein 24, 5401 GS
0413-280502
uden@browniesanddownies.nl